Dear Mr. President


EXPO
Deze uitnodiging kreeg ik van Suzanne Karsters. Ik ga zeker even langs. Bedankt Suzanne: Naar aanleiding van de komende presidentsverkiezingen in de VS hebben Auke Vleer en Barbara Dijkhuis een tentoonstelling samengesteld uit de snapshot-archieven van henzelf en van Danielle van Ark, Morad Bouchakour, Tara Fallaux, Stefanie Gr├Ątz, Martijn van de Griendt, Suzanne Karsters en Dana Lixenberg. Er hangen 335 dubbel uitgevoerde briefkaarten (vijf rijen van 67) met de foto's, die alle gemaakt zijn in de VS.

HET IDEE
Bezoekers kunnen een van de kaarten adopteren door voor € 3,00 een stickervel kopen, waarop een boodschap voor de nieuwe president kan worden geschreven. Die boodschap wordt op 4 november aan die nieuwe president (McCain of Obama) gezonden en de kopiekaart naar een ander/zichzelf. Bij een boodschap kan men denken aan een groet, een gedicht, een wens, een tip, kritiek, een spreuk of slogan.
De tentoonstelling loopt tot en met 4 november. 4 november is de dag van de Amerikaanse Presidentsverkiezingen. Dan zal de tentoonstelling officieel worden gesloten.

WAAR
De openingstijden van deze tentoonstelling zijn: van maandag tot vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Grote Houtstraat 43 in Haarlem